Завдяки проєкту Recovery українські пацієнти проходять відновлення за найвищими стандартами реабілітації!
На базі реабілітаційного відділення запрацював центр «Recovery», аналогів якому немає в області.
Проєкт «Recovery» є прикладом успішного партнерства держави та приватного сектору. Віктор та Олена Пінчуки розпочали національний проєкт «RECOVERY», метою якого є реабілітація, допомога в протезуванні та лікуванні під час війни, невід’ємною його частиною є навчання персоналу.
Реабілітаційний центр облаштовано з урахуванням вимог інклюзивності: просторі коридори з широкими дверними отворами, спеціальне антиковзке покриття на підлозі, наявні поручні у коридорах, усі палати обладнано багатофункціональними автоматичними ліжками, відповідними меблями, наявні санітарно-гігієнічні приміщення для маломобільних груп населення.
У центрі облаштовано зали фізичної реабілітації, кабінети індивідуальної фізіотерапії та ерготерапії, нейрореабілітації, лазеротерапії, відновлення навиків ходьби, кабінет асистивних технологій та кабінет апаратних методів лікування, які обладнані сучасним обладнанням. Наявне обладнання в центрі покриває весь спектр функціональних порушень, які отримані в наслідок різних травм: вогнепальні поранення, мінно-вибухові травми, ампутації кінцівок та ін.
Вдячні засновникам проєкту «Recovery» та всім партнерам за підтримку та навчання персоналу закладу. Адже, тепер завдяки сучасним технологіям мультидисциплінарними командами надаватиметься реабілітаційна допомога надважливим пацієнтам в більшому обсязі, що буде сприяти швидшому відновленню та кращій адаптації в соціумі.🇺🇦
На базі реабілітаційного відділення запрацював центр «Recovery», аналогів якому немає в області.